Tuesday, 16 October 2012

Boycott Cartoon Yahudi


Asslamualikum semua.Haaaaa..Entry kali ni tentang kartun.Maklumlah dah cuti semester so ape lagi enjoy yourself.Enjoy,enjoy jugak saham untuk akhirat jangan lupa.Hari tu before cuti aku ade la download-download cerite-cerite kartun kat internet maklumlah sebagai bekal nak bawak balik umah.


Dekat kampung bila cuti je ramai anak buah berkumpul so aku ni terpaksalah layan kartun bersama walaupon tak de lah minat sangat.


Aku download macam-macam cerita.Sebab aku pon jenis suka tengok kartun jugak.Memandangkan cuti lama so kenalah download banyak-banyak.Ada satu kartun tu sangatlah menarik dan comel tajuk dia pon cute jugak "HAPPY TREE FRIENDS"tapi ceritanya mak ai punya la kejam.Korang tak percaya boleh tengok sendiri.Lepas korang tengok ni korang nilai lah sendiri.Gerun pon ade bila tengok.Sekarang kita dapat lihat bertapa liciknya Yahudi ni sampaikan pemikiran kanak-kanak pon diorang nak rosakan jugak.bBila di tengok-tengok semula rupanya every series ade saja part-part kejam ni.Jadi awasilah anak-anak,adik-adik kita dari tengok cerita-cerita sebegini.

So,kita sebagai orang dewasa kita yang patut pilih cerita ape yang sesuai dengan kanak-kanak ni jangan sampai pemikiran diorang dicemari dengan pengaruh-pengaruh jahat yang di dalangi oleh Yahudi.

Kesempilannya,kita haruslah lebih berhati-hati kerana dunia sekarang semakin sarat dengan agenda-agenda lanatullah.Dan kita sebagai orang Islam haruslah bersama-sama memelihara agama kita daripada di cemari anasir-anasir jahat Yahudi,Zionis dan sekutu mereka.


No comments:

Post a Comment